bathmate~DanmarkTestes hver dag for din sikkerhed

Bliv større hurtigt

  • Vind op til 3-5 cm í længden
  • Vind 30% i omfang
  • ind op til 80% i volumen
  • Diskret levering

Se resultater - garanteret!

Vi er så sikre på bathmate's evne til at give dig den manddom, du ønsker, at vi sætter vores penge bag ordet.

Her til hjælp

Vi vil give dig det allerbedste i kundeservice, og vi er altid i nærheden for at opfylde dine behov.

* Alle telefonsupport er på engelsk. For dansk kundesupport, bedes du e-mail +44 (0) 800 808 5594

Hold dig informeret

Hold dig penis enlarger news letterup-to-date med alle vores nyheder om tilbehør, særtilbud og gratis rapporter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu og vi sender en rabatkupon til dit næste køb. Abonner nu.

Er størrelse virkelig vigtigt?

Forskning viser, at flertallet af kvinder får en bedre orgasme med en penis med stort omfang. Bathmate forøger dit omfang fra første gang, du bruger den.

Bathmate i andre lande

Bathmate Sverige
Bathmate Norge
Bathmate Finland
Bathmate Italia
Bathmate Portugal
Bathmate Island
Bathmate Germany
Bathmate England
Bathmate USA

Køb nu

Vent ikke og få din Bathmate i dag, lad dine drømme blive realitet. Klik her for at bestille din egen bathmate i dag.

 

 

 

 

 


 

 

 

 


Sammenlign penis forstørrelse

Ikke alle teknikker til penis udvikling er måske noget for dig. Vi må advare om, at bathmate hydro-pumpen har vist sig at være særdeles effektiv og måske ikke er noget for mænd, der kun ønsker en beskeden forbedring.

På denne side har vi samlet et udvalg af de vigtigste penis forøgelsesmetoder og sammenligner dem med bathmate for dig. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige metode, når du vil udvikle din penis, idet et forkert valg kan være nedslående. Det er sandt, at de fremskridt, du kan opnå med et apparat som bathmate vil gøre dig gladere og mere tilfreds end nogensinde før, men resultatet kan være det stik modsatte, hvis der vælges en usikker metode. Mange mænd har måttet sande det efter at have valgt en billig luftpumpe, som kan have ødelæggende virkning både æstetisk og pinefuldt. Det er måske værd at spørge sig selv, om man kan sætte pris på lykken i sit sexliv?

Som du vil se, er det kun bathmate der kan betegnes som 100% sikker, da kammeret kun kan tilføres et sikkert tryk takket være designet og brugen af vand. Trykket er også jævnt omkring penis, hvilket sikrer en jævn udvikling. Endelig ligger det i naturen, da bathmate bruges i væske-omgivelser, at den altid er fugtet korrekt, hvilket sikrer maksimal gevinst og ingen sisiko.


Luftpumper

penis1 Penispumper skaber en vakuumeffekt omkring penis, og føger dermed blodstrømmen. Når mere blod flyder til skaftet af penis og op i dens hoved, tvinges kammeret inde i den til at udvides for at kunne rumme alt det blod, der flyder ind i det. Istedet for at dette blod flyder ind i og så forlader penis, vil udvidelsen af kammeret, som skabesmed en penispumpe sex-legetøj få blodet til at blive der.
Hvis du har set et bilede af en almindelig penispumpe, vil du bemærke, at de ofte kommer med en cylinder, der er beregnet til at passe over penis. Når denne cylinder passer tæt omkring penis og holdes tæt ind mod kroppen, kan luft ikke trænge ind . Når håndpumpen, der er forbundet med cylinderen klemmes vil der gradvis flyde mere blod ind i penis. Når blodet flyder ind i kamrene i penis, vil det interne væv udvides med brugen.

Der er mange problemer forbundet med brugen af luftpumper, for det meste fordi lukningen ofte sidder et stykke nede på penis og ikke helt inde ved kroppen som ved et apparat som Bathmate. Klemningen omkring penis kan være meget farlig og give sår og skrammer. Samtidig medfører dette ofte en større udvikling ved enden af penis, så den får en nærmest konisk form. Til højre kan du se et eksempel å et problem, som kan opstå ved brug af en luftpumpe.

Det er vel dokumenteret, at luftpumper ikke er velegnede til langvarig brug og kan føre til beskadigelse af væv og nerver eller spærnge blodkar og resultere i impotens. Et andet stort problem med luftpumper gælder især de meget billige apparater, der findes på markedet. Disse apparater kan koste så lidt som 100 kr. og grundet dårlige materialer og design kan de give permanente skader, der ikke kan afhjælpes.

 


 

Mirakelpillerpenis4

Lige siden mennesket opfandt den moderne medicin har det været vores mål, at skabe en "pille for alle sygdomme". Det gælder lige så vel i penis-forstørrelsesindustrien som alle andre steder. Det største problem med enhver type af ikke receptpligtige vidunder-midler er, at der normalt kun er tale om en samling krydderier, markedført og solgt på den mest appellerende måde. Der er mange forskellige penis-forstørrelsespiller på markedet, de indeholder alle meget lignende ingredienser og giver kun små resultater. En mulig virkning af disse piller er en let øget libido. Da ingredienserne i dem fremmer blodomløbet er det også muligt, at der flyder mere blod til penis. Grundlæggende set kan du komme i en semi-hård tilstand som et resultat af forløbet. Det har natur